Telos Partners

Képességeket fejlesztünk

Azok vagyunk, amit ismételve teszünk. A kiválóság tehát nem egyszeri esemény, hanem szokások kérdése.
Arisztotelész
Stacks Image 5212
Interval® Edzésprogram
Írni-olvasni, számolni, énekelni, zongorázni, vagy akár úszni, táncolni még senki nem tanult meg egy kétnapos tréningen.
Munkában használható gyakorlati észségeket jellemzően úgy sajátítunk el, hogy az adott anyagot apróbb adagokban dolgozzuk fel, és sok gyakorlással fejlesztjük, csiszoljuk míg automatikus szokássá nem válnak. A fejlődés, a változás, új, produktív szokások kialakítása időt és gyakorlást igényel. (Ezzel szemben új szemlélet, hozzáállás kialakítása akkor sikeresebb, ha egyszerre hosszabb, pl. 2-3 napos program keretében mélyülünk el a témában.)

A sportból ismert tény, hogy a képességek fejlesztése hatékonyabb alkalmanként rövid, magas intenzitású szakaszos edzéssel (intervall tréning). Az intervall tréning jobban fejleszti az erőnlétet, a technikát és az ellenállóképességet. Nemcsak a sportban.

Intervall Tréning Programjaink a legutóbbi évtized vezetői és munkahelyi készségek fejlesztésével szemben támasztott kihívásaira ad választ.
Amit Résztvevőinknek ígérünk:
  • arra készítünk fel, hogy a munkahelyi sikerességed szempontjából a legnagyobb áttörést hozó, legrelevánsabb készségeidet fejlesztjük;
  • biztosítjuk, hogy az új keszségeket beépíted a munkahelyi gyakorlatodba;
  • mindezt a lehető legkevesebb idő- és anyagi ráfordítás mellett érjük el.

Tudj meg többet az Intervall Tréningek előnyeiről, a programok felépítéséről és az elérhatő témákról. (Klikk az alábbi linkekre!)
Miért Interval?
A programok szerkezete
Intervall programok
Stacks Image 5219